Uttaran Dragoste şi Ură EPISODUL 95

Uttaran Dragoste şi Ură EPISODUL 95Serialul urmăreşte povestea a două prietene care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, şi Tapasya, fiica unei familii înstărite.

Povestea a doua prietene ce provin din familii diferite. Bineintels ca una este fata unui bogat om de afaceri iar cealalta este fiica unei servitoare. Fata bogata se numeste TAPASYIA iar tatal ei este puternicul JOGI THAKUR. ICHCHA VEER provine dintr-o familie nevoiasa iar pentru a o intretine mama acesteia munceste ca servitoare chiar in casa familiei THAKUR. Sa facem cunostinta cu personajele si actorii din PRIETENIE, DRAGOSTE si URA. Este important macar sa retineti numele eroilor povestii. Tineti-va bine! Serialul indian in original se numeste “UTTARAN” aka “SECOND HAND” aka “ALREADY (USED)”. Romanii au redenumit serialul cu un titlu general adica “PRIETENIE, DRAGOSTE SI URA”. Veti asista la unul din cele mai lungi seriale de care ati auzit vreodata.

Numai producatorii indieni sunt in stare sa faca seriale cu mii de episoade. Si nu este o exagerare. Serialul “UTTARAN” aka “PRIETENIE, DRAGOSTE SI URA” are un singur sezon cu 1549 de episoade.
De prisos sa spunem ca numele actorilor dar si ale personajelor cam dau dureri de cap celor nefamiliarizati cu limba si obiceiurile unei tari pe cat de misterioase pe atat de controversate.

Uttaran Dragoste şi Ură EPISODUL 95

Uttaran Dragoste şi Ură EPISODUL 95 Online Subtitrat

79
43:32
100%
Rates : 4
Filme online subtitrat hd in romana