Scufiţa Roşie ONLINE Subtitrat


Scufiţa Roşie ONLINE Subtitrat
Scufița Roșie este un film american dark fantasy horror din 2011 regizat de Catherine Hardwicke, după un scenariu de David Leslie Johnson.
Valerie (Amanda Seyfried) este o tânără ce locuieşte alături de părinţii ei, Cesaire (Billy Burke) şi Suzette (Virginia Madsen), şi sora mai mare, Lucie (Alexandria Maillot), în satul Daggerhorn aflat la marginea unei păduri bântuită de un vârcolac. Ea este îndrăgostită de tăietorul de lemne local, Peter (Shiloh Fernandez), dar părinţii ei au aranjat să se mărite cu Henry Lazar (Max Irons), fiul bogatului fierar Adrian Lazar (Michael Shanks). Valerie şi Peter plănuiesc să fugă împreunnă, doar că lupul şi-a încălcat pactul pe care-l avea cu sătenii de a nu-i vâna în schimbul oferirii vitelor şi a ucis-o pe Lucie, care se pare că era îndrăgostită de Henry. Suzette află despre iubirea dintre Valerie şi Peter, spunându-i fetei că şi ea a iubit pe altcineva şi nu şi-a iubit soţul la început, dar a învăţat acest lucru pe parcurs.

Părintele August (Lukas Haas), preotul local, îl cheamă pe faimosul vânător de vrăjitoare, Părintele Solomon (Gary Oldman), pentru a-i ajuta, dar sătenii decid să se aventureze în bârlogul vârcolacului pentru a-l distruge. Aceştia se despart în grupuri, iar într-unul dintre ele se află Peter, Henry şi Adrian. Peter se separă de ei cu câteva momente înainte ca lupul să atace şi să-l ucidă pe Adrian. În cele din urmă, bestia este încolţită de oameni şi ucisă. A doua zi, în timp ce oamenii sărbătoresc uciderea bestiei, Părintele Solomon le spune că dacă ar fi omorât cu adevărat vârcolacul acesta şi-ar fi revenit la forma umană şi că ceea ce au ucis ei, de fapt, a fost un simplu lup gri.

El le mai spune şi că au intrat în Săptămâna Lunii Sângerii, un eveniment care se petrece odată la treisprezece ani, în care oricine este muşcat de vârcolac este blestemat să se transforme şi el într-unul. Oamenii Părintelui Solomon, conduşi de „Căpitanul” (Adrian Holmes), izolează satul şi încep să-i cerceteze pe săteni pentru a-l găsi pe vârcolac. În acea noapte, vârcolacul atacă şi, în timp ce sătenii se refugiază în biserică (deoarece vârcolacul nu poate păşi pe pământ sfânt), Valerie şi prietena ei, Roxanne (Shauna Kain), se duc în sat pentru a-l găsi pe fratele autist al lui Roxanne. Ele sunt apoi încolţite de bestia care comunică telepatic cu Valerie spunându-i că o va ucide pe Roxanne şi va devasta satul dacă nu i se va alătura lui. Vârcolacul pleacă, dar nu înainte de-a promite că se va întoarce pentru a-i afla decizia.


Scufiţa Roşie ONLINE Subtitrat

Scufiţa Roşie ONLINE Subtitrat hd in romana

572
01:40:24
100%
Rates : 4
Filme online subtitrat hd in romana