O poveste încâlcită online subtitrat

O poveste încâlcită ONLINE Subtitrat
Odată ca niciodată, un singur strop de soare cade pe Pământ şi se transformă într-o floare aurie plină cu o proprietate incredibilă de vindecare. O vrăjitoare bătrână pe numele său Mother Gothel descoperă acea floare şi se foloseşte de ea pentru a rămâne puternică şi tânără timp de câteva sute de ani. Secole mai târziu, regina însărcinată dintr-un regat din apropiere se îmbolnăveşte grav şi este la un pas de moarte, ceea ce-l face pe rege să caute legendara plantă mitică. În ciuda eforturilor lui Gothel de-a o ascunde, floarea este descoperită, dezrădăcinată şi transformată într-un medicament pentru regină care o vindecă pe aceasta.

Sarcina însăşi merge bine şi regina dă naştere unei prinţese frumoasă şi cu păr auriu ce a preluat puterea de vindecare a florii. Gothel, dorind să-şi redobândească nemurirea şi tinereţea, pătrunde în camera unde se află bebeluşul şi îi taie un smoc de păr, dar observă că dacă face acest lucru magia se pierde aşa că recurge la gestul extrem şi o răpeşte pe mica prinţesă, botezând-o „Rapunzel” şi crescând-o ca şi cum ar fi propria fiică într-un turn înalt şi izolat. Pentru a-şi onora fiica pierdută, regele şi regina înalţă în fiecare an de ziua în care s-a născut prinţesa lampioane zburătoare sperând că într-o bună zi fetiţa lor se va întoarce.

În ziua când împlineşte vârsta de 18 ani, Rapunzel îi cere permisiunea lui Gothel să iasă afară din turn pentru a vedea sursa acelor luminiţe plutitoare anuale, însă aceasta îi refuză solicitarea spunându-i că lumea de afară este plină de primejdii. Între timp, Flynn Rider fură diadema prinţesei pierdute şi în timp ce fugea el se rătăceşte şi dă din greşeală peste turnul lui Rapunzel. Când îl vede pe Flynn, ea se sperie şi îl loveşte pe acesta în cap, lăsându-l inconştient şi luându-i diadema, iar apoi îl ascunde să nu-l vadă Gothel.

O poveste încâlcită ONLINE Subtitrat

O poveste încâlcită ONLINE Subtitrat hd in romana

765
01:40:17
100%
Rates : 1
Filme online subtitrat hd in romana
loading...